KWB Schoonderbuken organiseert bingo avond op Facebook

Covid-19 heeft de creativiteit van het verenigingsleven een boost gegeven. In Schoonderbuken komt KWB wel vaker innovatief uit de hoek en dat is nu niet anders. Omdat groepsactiviteiten nog altijd moeilijk blijven, organiseert de vereniging een online bingo avond, de Nationale Blijf In Je Kot Bingo.

Op zaterdag 27 juni vanaf 20.00 uur kruipen de bingofanaten achter het scherm van hun computer. Meespelen is erg eenvoudig. Je bestelt je deelnameformulieren door naar 0498-28.12.24 te bellen. Er worden 5 rondes gespeeld en voor 5 euro krijg je een deelnameticket voor iedere ronde. De computer selecteert de nummertjes en wie eerst een volledige horizontale lijn kan aanvinken post op de Facebookpagina waar het spel wordt gespeeld een update met het woordje Bingo. Alles wordt streng maar rechtvaardig gecontroleerd door de broers Tom en Jo Staels.

KWB pakt uit met een verzameling verrassende prijzen maar voor sommige daarvan moet je allicht nog even wachten om ze te kunnen genieten. Er zijn onder meer VIP-arrangementen voor de musical Daems en duotickets voor de show van Jacques Vermeire. Daarnaast kan je een go-kart en een speelhuisje winnen maar ook een rist waardebons.

Geef een reactie