Culinaire hoogstandjes en Jean Bosco Safari

De maand augustus van 2018 blijft in het geheugen gebunkerd als een maand met tropische accenten. Op culinair en muzikaal gebied kan je dergelijke hoogstandjes volgende vrijdag ook verwachten tijdens de Hot August Remember in Nicky’s Catwalk.

Op vraag van de klanten

De klanten van Nicky’s Catwalk opperden een paar maanden geleden het idee om opnieuw te starten met een event waar fun, muziek en lekker eten gecombineerd worden. Marc SmetsUitbater Marc Smets pikte het idee op en startte opnieuw met de Remember Nights. Dat zijn trendy thema-avonden waar een artiest met naam komt optreden en waar je een exquis menu kan eten. “Vroeger organiseerden we die frequent en ze waren altijd succesvol”, zegt de patron van Nicky’s Catwalk. “We gaan het nu iedere twee maanden op de agenda zetten omdat we nog een hoop andere activiteiten hebben.” Marc Smets moet overigens over visionaire eigenschappen beschikken. De tweede editie kreeg de naam Hot August Night mee. De tropische temperaturen van de afgelopen dagen maken die naam helemaal waar.

Culinair hoogstandje met Jean Bosco Safari

“We hebben volgende vrijdag Jean Bosco Safari te gast”, zegt Marc Smets. Jean Bosco “Kid” Safari loopt als een rode draad doorheen het zakelijke traject van de horecabaas. “Ik stond mee aan de start van de zomeranimatie in Leuven”, zegt Marc Smets. “Kid Safari was daar een van de graag geziene gasten. Zijn muziek is sindsdien sterk geëvolueerd en geprofessionaliseerd. Hij creëert een boeiende mix van Afrikaans geïnspireerde beats en Westerse pop, af en toe met wat klassieke pigmenten.

De Hot August Night is ook een culinair hoogstandje. De chef van Nicky’s voorziet een keuze tussen een succulente entre-côte Il Piccolino en een exquise schotel Fruits de Mer. Fijnproevers kunnen hun maaltijd combineren met een glaasje champagne. dat kan overigens een  prestigieus dagje Formule 1 opleveren.

HotAugust

Exclusief VIP-package voor Formule 1 in Francorchamps

Liefhebbers van gierende banden en ronkende motoren kunnen tijdens de Hot August Remember een VIP-arrangement winnen voor de GP Formule 1 in Francorchamps. Per fles Veuve Clicquot Rich krijg je een tombolabiljet. Er kunnen liefst negen koppels aanschuiven voor dat snelheidsfeestje. De trekking gebeurt nog dezelfde avond.

Marc Smets is zelf ook een gepassioneerde autofreak. Om dat extra in de verf te zetten organiseert hij, samen met toppiloot Bert Longin, de eerste editie van RC Drift, een spectaculair event met radiogestuurde miniatuurracewagens. RC Drift vindt plaats op 2 september op de Grote Markt van Diest. Je leest er alles over op deze pagina van Hola Zomert.


Je kan nog deelnemen aan de Hot August Remember met Jean Bosco Safari. Wel snel wezen want de plaatsen zijn strikt gelimiteerd. Bel 013 313640


 

Geef een reactie