Grote Prijs RC Drift Nicky’s Catwalk

DrukwerkGRAND PRIX RC DRIFT 

Nicky’s Catwalk

2 september 2018 | 10 – 18 uur 

Grote Markt Diest

 

 

RC Drift – spectaculair bochtenwerk

RC Driften zijn spectaculaire wedstrijden waarbij miniatuurwagens op een professioneel gecontroleerde manier door de bochten van een uitdagend parcours glijden. Het is niet alleen de bedoeling om dat zo snel mogelijk te doen maar wel om op een gracieuze en beheerste manier de limiet op te zoeken van snelheid en behendigheid. De wagentjes krijgen speciale harde en gladde banden opgelegd die weinig grip hebben op de ondergrond. De piloten gaan continu gecontroleerd in overstuur.

Rock Crawler – overwin de bangelijkste hindernissen

Bij Rock Crawler worden de wagens ingezet op ruw maar uitdagend terrein met steile rotswanden en modderige pistes. De piloten moeten beheersing en techniek inzetten om deze hindernissen zonder ongelukken te overwinnen.

De wagens

Hyperrealistische miniatuurwagens die met uiterste zorg zijn opgebouwd. Het chassis is uitgevoerd in carbon en aluminium maar soms ook in titanium. De body’s kunnen hedendaags zijn maar veel piloten gaan terug naar stijlrijke concepten uit het verleden. De wagens worden niet alleen beoordeeld op basis van hun prestaties maar ook klasse en showfactor spelen een rol.

Coördinator Bert Longin – toptalent met pakken ervaring

Bert-Longin

Bert Longin is een van de bekendste Belgische racepiloten met 68 overwinningen en 138 podiumplaatsen op zijn palmares.

Longin vormt momenteel, samen met Anthony Kumpen, het Porsche Belcar-team rond Tom Boonen. Bert Longin is peter en coördinator  van het event. Hij kent alle knepen van het vak en hij zorgt ervoor dat je een overweldigende ervaring zal overhouden aan dit unieke event op de Markt in Diest.

Thrilling experience tijdens de Grand Prix F1 in Franchorchamps

Op 24-25 en 26 augustus vindt de GP Formule 1 in Franchorchamps plaats. Dankzij Nicky’s Catwalk kunnen 9 koppels daar een exclusief arrangement winnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen telkens drie koppels gaan proeven van de sfeer en de aantrekkingskracht van de F1.

Je wordt een ganse dag stevig in de watten gelegd en je kan vanop de eerste rij, op het terras met een prima zicht, de hectiek van de wedstrijd, de gierende banden en de brullende motoren volgen. In je VIP-pakket zit een uitgebreid ontbijt, een gastronomische lunch, een gevarieerd dessertenbuffet en een open champagnebar. Per 2 tickets kan je je wagen comfortabel parkeren.

F1 Franchorchamps

Hoe kan je een VIP-arrangement winnen

Wie langs komt bij Nicky’s Catwalk krijgt per schijf van 100 euro  een ticket. Daarmee maak je kans op die exlusieve VIP-Formule 1 beleving. De trekking vindt plaats tijdens de Hot August Remember op 10 augustus in Nicky’s Catwalk.

Hot August Remember: netwerken en genieten in stijl

Op vrijdag 10 augustus 2018 organiseert Nicky’s Catwalk de Hot August Remember, een boeiende mix van netwerking, lekker eten, de beste drankjes, heerlijk gekoelde Veuve Cliquot champagne en toffe muziek.

  • Op het menu: Plateau de Fruits de Mer of Entre-Côte “Il Piccolino”.
  • Op het podium : Jean Bosco Safari (Kid Safari)
  • Deelnemen kost 45 euro per persoon.

Extra: Trekking voor de Francorchamps Formula 1. Bij iedere fles Veuve Cliquot krijg je die avond een extra deelnameticket. Winnaars moeten aanwezig zijn in de zaak.

Fruits de Mer

CONTACT EN RESERVATIES

 

Event Partners

 

Nicky’s Catwalk & Veuve Clicquot | A perfect match