Les Truttes voor de vierde keer op het podium van Lolands

De organisatie van Lolands kondigde vorige week de eerste naam van de affiche 2023 aan en dat was meteen een bommetje. De legendarische metalband Channel Zero wordt een van de headliners op vrijdag 15 september.

Vandaag maakt het team van Lolands de eerste naam van de line-up op zaterdag 16 september publiek en dat is een vaste klant op het festival. Les Truttes staat vanaf 23.15 uur op de planken. De coverband werd sterk naar voren geschoven door de volgers van Lolands op de sociale media.

Les Truttes stond ook al in 2015 (Propaganda), in 2017 (The Empire stikes Black) en in 2021 (Oh my God 25th Anniversary Tour) op de affiche van Lolands. In 2023 brengen ze hun nieuwe show Goldeneye.

Tickets bestellen voor Lolands 2023 kan via deze link: www.lolands.be/tickets

Geef een reactie