Sarah Pepels stapt uit Portland maar Jente Pironet gaat wel verder met het project

Dat is even schrikken. Portland, de groep met Jente Pironet en Sarah Pepels, kondigde zonet op Instagram aan dat Sarah uit het project stapt. Jente Pironet is afkomstig uit Scherpenheuvel-Zichem en hij woont momenteel in Aarschot. Portland is momenteel aan een internationale doorbraak bezig. De band kreeg vorig jaar van de platenmaatschappij alle mogelijke ondersteuning en binnen drie weken verschijn het nieuwe full album dat daar het resultaat van is. Dat album werd in Londen opgenomen.

Bij StuBru lieten ze er geen gras over groeien. Ze belden een bijzonder emotionele Jente Pironet op die een heel pure en eerlijke getuigenis bracht. Hij laat uitschijnen dat Sarah en hijzelf het de laatste tijd, zowel persoonlijk als professioneel, erg moeilijk hadden. Het duo was ooit een koppel maar die relatie stopte. Jente moest zelf even gespecialiseerde hulp inroepen. Maar hij had ook goed nieuws. Portland blijft namelijk bestaan. Morgen kondigt hij daaromtrent groot nieuws aan maar daar kon hij nog niks officieel over vertellen.

Portland zit in de nieuwe reeks van Liefde voor Muziek. Dat zal dus een beetje vreemd over komen. De band is ook geboekt voor een paar optredens in de AB. Dat blijft blijkbaar allemaal op de agenda. Dat laat vermoeden dat er allicht een andere zangeres naast Jente Pironet zal komen maar dat is voorlopig speculatie van onze zijde.

Je kan hieronder de post op Instagram nalezen.

Geef een reactie