Voorzitter Antwerp Giants op bedevaart naar Scherpenheuvel na bereiken bekerfinale

Het zag er heel erg slecht uit voor topbasketbalclub Telenet Antwerp Giants om de finale van de beker van België te bereiken. In de heenmatch van de halve finales verloren de Giants met 72-59 van Liège Basket. Voldoende reden voor voorzitter van de Giants Björn Verhoeven om te beloven dat hij te voet naar Scherpenheuvel zou gaan als het toch nog zou lukken. In de terugmatch blikte zijn ploeg de Luikenaars in met 91-60. Verhoeven kon meteen zijn wandelschoenen aantrekken. Wat hij ook deed en de vooorzitter was zeker niet alleen.

Vorige zaterdag 25 februari om 5 uur ‘s morgens vertrok voorzitter Verhoeven aan de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem. Bij zijn vertrek liepen onder meer de Antwerpse schepenen Peter Wouters en Nabilla Ait Daoud mee. Aan de basiliek stonden een twintigtal supporters van de Giants Björn Verhoeven op te wachten. Het bedevaartseizoen is meteen vroeg op gang getrokken.

Geef een reactie