Zaakvoerster van De Koffieklets neemt Patricia’s Diner & Take-Away over

Vijftien jaar lang was het een baken van kwaliteit in frituurland. Patricia Heylen, zaakvoerster van Patricia’s Diner & Take-Away in Schoonderbuken, maakte er een punt van om met zoveel mogelijk verse producten te werken. Dat loonde. Patricia had klanten uit de verste hoeken van de regio.

Fysieke problemen

Friturist is echter een slopend bestaan, zeker als je een hoge kwaliteitsnorm wil aanhouden. Patricia kreeg af te rekenen met allerlei fysiek ongemak en ze besliste uiteindelijk om de frituur over te laten.

Sarah Poelmans combineert twee zaken

De overnemer is iemand die al een stevige reputatie heeft in de horeca-wereld van Scherpenheuvel-Zichem. Sarah Poelmans is al een paar jaar de succesvolle zaakvoerster van De Koffieklets in Scherpenheuvel. Dat blijft ze ook met hart en ziel verder doen maar ze neemt er vanaf volgende week ook de frituur van Patricia bij.

“In de koffieklets heb ik een goed team achter mij”, zegt Sarah. “Samen met hen kan ik de overlappende openingsuren van beide zaken wel opvangen. Patricia gaf me de kans om al een paar dagen mee te draaien in de frituur. Super leerrijk en ook een bevestiging dat ik niet alleen graag frietjes eet maar ook graag frietjes bak.”

Frituur De Mups

Sarah gaat de principes van Patricia zeker doortrekken. Kwaliteit en verse producten blijven de norm. Ze moet uiteraard wel de naam van de frituur aanpassen. Dat wordt De Mups. Enigszins vreemd voor een frituur, denkt u dan? Dat dachten wij ook. “De mups is een koosnaampje die mijn ouders me gaven”, verklaart Sarah. “Geef toe, wat is er nu plezanter dan ne goeie friet te gaan eten bij De Mups”, lacht Sarah onze vragen weg. “Als je lekker en vers wil eten en je kiest voor een bediening met een glimlach, dan ben je bij De Mups aan het juiste adres.”

Frituur De Mups | Houwaartstraat 394 Scherpenheuvel-Zichem

One comment

Geef een reactie