Snel duidelijkheid over vestiging Albert Heijn in Diest

Al dan niet een Albert Heijn in Diest, het is al langer dan een jaar een discussie op meerdere mediakanalen. Als het van de retailreus zelf afhangt was die vestiging ondertussen een feit. Het stadsbestuur van Diest en de provincie Vlaams-Brabant hadden er ook geen probleem mee. Zij keurden de aanvraag van Albert Heijn al in het voorjaar van goed.

Die vestiging moet in de vroegere Ford garage aan de Leuvensesteenweg komen maar dat zien een aantal belanghebbenden uit de buurt niet zitten. Zij dienden bezwaar in tegen de vergunning. De regionale TV zender ROB maakte er deze week opnieuw een nieuwsitem van om dat de behandeling van die bezwaren nog maximaal twee maanden kan duren.

One comment

  • 06.06.2023 – Het zou een ingewikkeld dossier zijn, er is nog steeds geen beslissing. Normaal gezien zouden degenen die bezwaar indienden en een rolnummer hebben op de hoogte moeten zijn hoever het staat.

Geef een reactie