Foyer Den Amer in Diest wordt open huis

Mensen die overdag een rustige plaats zoeken om te werken of om gewoon een boek te lezen of een babbeltje te maken kunnen voortaan terecht in de foyer van het cultuurcentrum Den Amer in Diest. Die foyer is trendy ingericht met een gemeenschapstafel, fleurige zeteltjes en barkrukjes.

OMDAT VERBINDEN
OOK EEN KUNST IS

De eerste koffie, thee of water is gratis, voor een refill geef je een vrije bijdrage.

Den Amer heeft ook een ruime parking waar je gratis kan parkeren. Wie er paar uurtjes gaat werken kan even pauzeren en een wandeling maken. Het stadscentrum en de citadel zijn op enkele minuten afstand. Naast het gebouw staan de automaten van Koked. Daar kan je bijvoorbeeld vers fruit ophalen. En je kan meteen groenten, aardappelen en diepgevroren vlees meenemen voor thuis.

De foyer van Den Amer is van dinsdag t.e.m. vrijdag open tussen 8.30 en 16 uur.

Geef een reactie