Historalia zoekt vrijwilligers en verenigingen voor opvoering Damiaan

De Kroningsfeesten in Scherpenheuvel krijgen in de zomer van 2023 nog een spectaculaire afsluiter. In de maand augustus en begin september voert Historalia het musicalspektakel Damiaan op in de weide aan de Mariahal. De musical brengt het verhaal van pater Damiaan en zijn band met Scherpenheuvel.

Om het evenement in goede banen te leiden, worden nog heel wat vrijwilligers gezocht. De verenigingen kunnen zich kandidaat stellen om te komen tappen. Bij elke voorstelling is er 1 vereniging nodig die met 25 personen komt tappen. Dat levert 600 euro op voor de rekening van de vereniging.

Kandidaten sturen een mail naar geert.narinx@scherpenheuvel.be of je belt Geert op 0489 67 00 61.

Er zijn voorstellingen op 3, 4, 5, 6 augustus, op 9, 10, 11, 12 augustus, op 16, 17, 18, 19, 20 augustus, op 23, 24, 25, 26 augustus en op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september.

De organisatie zoekt ook nog parkeerwachters, begeleiders van groepen en mensen voor de ticketcontrole. Per gewerkte avond scoor je een ticket voor de try-out voorstelling.

Iedereen die interesse heeft, kan naar de infoavond komen op donderdag 9 februari in de Mariahal. Je kan ook meteen naar Geert Narinx mailen of bellen: geert.narinx@scherpenheuvel.be of 0489 67 00 61.

Tickets voor Damiaan kan je kopen via www.damiaan.be.   

Geef een reactie