Tiktokster krijgt 1,4 miljoen hartjes op filmpje van Pink Duck Race

Laten we duidelijk zijn, de Pink Duck Race in Diest was een straf nummertje. Meer dan 15.000 gesponsorde eendjes helpen de strijd tegen borstkanker alweer een stevig eindje vooruit en dat is uiteindelijk de bedoeling.

Voor de stad Diest zelf was het event ook niet onbelangrijk. De eendjesrace viel samen met Supermercado maar het was op zich uiteraard ook een belangrijke motor om publiek naar de stad te lokken.

Het event kreeg ook een pak media-aandacht en die kwam niet altijd van de bekende mediakanalen. Ene Luna heeft een account LunadiscoversBelgium op TikTok. Ze post daar filmpjes met opvallende tradities en events in België. Luna maakte onder meer ook een filmpje over de Pink Duck Race en dat kreeg ondertussen meer dan 1,4 miljoen hartjes en ongeveer 6200 reacties. Het account van Luna is daarmee zonder discussie het beste uithangbord in media voor het event.

Geef een reactie