Aereberg is het vierde buurtrestaurant in Aarschot

Aarschot krijgt er een nieuw buurtrestaurant bij. Aereberg opent op 1 juni officieel maar het buurtrestaurant werd op woensdag 4 mei al even voorgesteld. De naam verwijst naar de deelgemeente Ourodenberg en daarmee is meteen ook de juiste toon gezet. In de volksmond wordt Ourodenberg inderdaad uitgesproken als den Aereberg. Een buurtrestaurant is een plaats waar de mensen zich kunnen thuis voelen en waar ze de taal van de straat kunnen spreken. Aereberg opent in de Heilig Hartkerk in deelgemeente Ourodenberg.

Een buurtrestaurant draait rond lekker en gezond eten tegen een betaalbare prijs en in goed gezelschap. Sociaal contact is de kern van het gebeuren. Met Welkom in het Orleanshof, Met twee is lekkerder in WZC Sint-Rochus en Knabbel en Babbel in WZC Sint-Jozef had Aarschot al drie buurtrestaurants. Daar komt nu een vierde bij.

De officiële opening vindt dus pas plaats op 1 juni. Die verloopt wel via inschrijvingen. Meer info daarover op het nummer 016/48 24 40 of via orleanshof@ocmw-aarschot.be.

Geef een reactie