Afterwork Overuren met Regi en Pat Krimson op de citadel

De citadel van Diest wordt een populaire locatie voor concerten en dansfeesten. Eerder maakten de organisatoren van Sinner’s day al bekend dat de driedaagse wintereditie van dat festival vanaf 2022 zal doorgaan op de site van de citadel. Sinner’s Day zet internationaal gereputeerde bands uit de donkere muziekscene van de jaren tachtig en negentig op het podium. Onder meer Ministry, Dead Kennedys, The Jesus and Mary Chain, Echo & The Bunnymen, The Charlatans, Peter Hook, The Alarm, The Undertones en Department S staan momenteel al op de affiche.

Ook de organisatoren van Overuren zijn gecharmeerd door de site. Op vrijdag 27 mei tekenen zij voor een nieuw event in de Citadel met onder meer Regi, Pat Krimson en DJ Hanz. De format van het event is vergelijkbaar met Afterwork.

Pat Krimson neemt momenteel deel aan de achtste editie van Liefde voor Muziek wat hem natuurlijk heel veel visibiliteit geeft. Regi staat op 22 oktober 2022 met zijn soloconcert in het Sportpaleis.

Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via www.afterworkoveruren.be.

Line-up

19.00u – 22.00u: DJ HANZ

22.00u – 23.00u: DJ PAT KRIMSON

23.00u – 24.00u: REGI

24.00u – 01.00u: DJ HANZ

Verkooppunten
  • Boekhandel Grote Markt, Grote Markt 7, Diest
  • Dozie’s Pub, Gemeenteplein 17, Lummen
  • Café Terwaert, Bilzersteenweg 29, Hoeselt
  • Tony’s Muziekhuis, Pas 36, Geel
  • FNAC-winkels

Geef een reactie