Bekkevoort gaat op zoek naar de lekkerste mocktail

Februari is ondertussen al een tijdje de maand waarin mensen aangespoord worden om minder of geen alcohol te drinken. Dat gebeurt met de campagne Tournée Minérale.
In Bekkevoort geeft het bestuur er dit jaar een creatieve invulling aan. Ze gaan op zoek naar de lekkerste mocktail van Bekkevoort.

De focus van Tournéé Minérale ligt in 2022 op je vrij voelen: vrij van een kater met een verloren dag tot gevolg, vrij van sociale druk om te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt. Die keuzevrijheid wordt zeker versterkt door het grote aanbod aan alcoholvrije dranken in de supermarkten én in de horeca. Meer info vind je op http://www.tourneeminerale.be.

In Bekkevoort stimuleren ze de inwoners van de gemeente om zelf creatief aan de slag te gaan en met een eigen alcoholvrij recept voor de pinnen te komen. Als er echter een briljant voorstel van een niet inwoner binnenkomt, maakt hij of zij ook kans om als winnaar uit de actie te komen. De omschrijving voor de opdracht is nogal kort maar het woord Hageland staat er wel manifest in aangegeven.

Deelnemen doe je door je recept met een originele naam voor je mocktail en een leuke foto aan het lokaal bestuur te bezorgen voor 4 februari 2022! Dit kan per e-mail (info@bekkevoort.be), via de Facebook-pagina http://www.facebook.com/GemeenteBekkevoortof zelfs per post aan Gemeentebestuur Bekkevoort- Eugeen Coolsstraat 17 – 3460 Bekkevoort.
De winnaar krijgt een lekker geschenkpakket.

Geef een reactie