Swingende blueslegende Boogie Boy op La Terrazza bij Nicky’s Catwalk

Het is eindelijk duidelijk wie Felix eigenlijk is. Of toch niet? Want Felix blijkt niet helemaal Felix te zijn.

Zaakvoerder van Nicky’s Catwalk Marc Smets post al enkele weken op Facebook dat Felix op 12 augustus naar zijn zaak komt. Hij gooit er ook regelmatig een streep muziek van DJ Lost Frequencies doorheen. Deze Belgische wereldtopper heet niet toevallig Felix De Laet. De DJ bracht onlangs een eigen 100% biologische gin op de markt en die staat ondertussen op de kaart bij Nicky’s Catwalk. OCUS gin lijkt overigens bijzonder goed gemaakt te zijn want creatieveling De Laet won er ondertussen ook een bronzen award mee in de categorie Worlds Best Classic Gin in Engeland.

Ocus Gin is een biologische premium gin, gecreëerd en gebotteld in België, op natuurlijke basis zonder toevoegingen en met 0% suiker. Het smaakt als het geluid van een mooie melodie in je hoofd en hart. Ocus Gin heeft een opmerkelijke zachtheid en een fantastische kruiden- en bloemenfrisheid. Verschillende goed uitgebalanceerde kruiden zijn gekoppeld en vormen samen deze complexe gin.

Al die aanwijzingen deden vermoeden dat Marc Smets opnieuw een straf meesterwerkje in mekaar had geknutseld. Hij organiseerde al eerder een reeks zogenaamde Remember-nights waar lekker eten gepaard werd aan een bekende naam in de showbizz. Dat is ook deze keer zo maar het is niet Felix De Laet, wel Boogie Boy, een zo mogelijk nog grotere naam met een straffe reputatie als live artiest.

Boogie Boy is the soul singing, rythm & blues piano playing, microphone swinging, stage diving blues machine with over 50 years of experience on stage!

Boogie Boy heet in feite Paul Ambach. Hij bolde al op vrij jonge leeftijd in het circuit van concertorganisatoren. Zijn bureau Make it Happen maakte die naam helemaal waar. Paul Ambach zette onder meer Led Zeppelin, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Prince, Michael Jackson, Frank Sinatra, Pink Floyd, Tina Turner, Ray Charles en Rod Stewart op de planken in de Benelux. Die ervaring was interessant genoeg voor de echte grote jongens die mondiaal actief zijn. Paul Ambach verkocht zijn bureau aan wat nu Live Nation is maar hij werd zelf ook partner bij de nummero uno van de wereld. Een tiental jaar geleden verkocht hij zijn aandeel in Live Nation en ging hij enkel nog doen waar hij echt zin in heeft: muziek maken. Wie Ambach al bezig zag weet dat hij stevig uit de bol kan gaan. Het kan dus een legendarische avond worden op 12 augustus in Nicky’s Catwalk.

Het volledige arrangement

  • Aperitief Felix OCUS – The New World Premium Cocktail.
  • Kreeft a la nage (600gr) of Entrecôte “Il Piccolino” uit de Josper
  • Live optreden van Boogie Boy
  • Inschrijven kan via 013. 31 36 40 of nicky.s@skynet.be | prijs: 45 euro

Geef een reactie