Geen kinderanimatie maar Lolands gaat wel gewoon door

Woordvoerder van Lolands Tim Van Kerkhoven heeft aan de regionale TV-zender ROB bevestigd dat het familiefestival gewoon doorgaat. De organisatoren van Lolands hadden daarover eerder deze week een overleg met het stadsbestuur.

Het team van Lolands mikt op ongeveer 5000 deelnemers per dag. Die moeten wel allemaal een covidsafe-ticket hebben. Dat betekent dat enkel wie volledig gevaccineerd (+2 weken) is, wie een attest van herstel kan voorleggen of wie een negatieve PCR-test heeft die minder dan 24 uur oud is, op het festivalterrein binnen kan. Op dat terrein zijn mondmaskers niet verplicht en ook afstand houden is geen strikte restrictie. Uiteraard blijft het verstandig om voorzichtig te zijn.

Wat wel sneuvelt is de kinderanimatie. Geen pretpark van springkastelen en ander zotte attracties voor de jeugd dit jaar. Alle andere elementen van Lolands gaan echter wel door. Onder meer de Eddy Haesen Classic en de barbecue blijven gewoon op de agenda.

Je kan het programma van Lolands hier checken

Je kan hier tickets boeken voor Lolands

Geef een reactie