Bekke-Voorts volkstoneel dringend op zoek naar mannelijk talent

Het Bekke-Voorts volkstoneel wil begin volgend jaar het veertigjarig bestaan vieren. Door covid-19 doen ze dat een jaartje later dan oorspronkelijk gepland maar dat zal bij veel organisaties het geval zijn.

De toneelvereniging had een grappige en straffe familievoorstelling klaargestoomd maar het virus zorgde ervoor dat ze die plannen even in de schuif moesten opbergen. De lade gaat nu weer open. In september willen ze bij de toneelvereniging weer op de planken staan om te repeteren voor de jubileumvoorstelling. Het covidjaar heeft echter ook impact op de spelerskern. Een paar mensen hebben afgehaakt waardoor er nu één rol niet kan ingevuld worden.

De vereniging is dringend op zoek naar een toneelspeler die de rol van een man van maximaal 40-45 jaar kan invullen. Je moet vanaf september beschikbaar zijn voor een dertigtal repetities en vanaf januari 2022 starten de voorstellingen. Een financiële vergoeding kan de toneelvereniging niet aanbieden maar je krijgt wel een jaar lang alle ledenvoordelen, een fantastisch groepsgevoel, veel repetitieplezier en uiteraard wordt je ook een BV, wat in dit geval staat voor bekende Bekkevoortenaar.

Interesse om aan carrière als toneelvedette te beginnen? Neem dan contact op het secretariaat op nummer 016 78 87 74 of mobiel via 0477 50 56 14. Mailen kan naar hetbekkevoortsvolkstoneel@gmail.com.

Geef een reactie