Lolands throwback | Capital Scum

Lolands was dit jaar eens te meer een ongecompliceerd volksfeest waar duizenden mensen naartoe komen omdat ze iets willen bijdragen aan de gemeenschap. Dat leverde, gespreid over twee dagen, zo’n 1500 foto’s op.

Je kan al dat beeldmateriaal in lage resolutie bekijken op de fotopagina van het festival. Maar we knippen die lange reeks ook op in een aantal fotoreportages per groep. Je hoeft dus niet alles door te scrollen. Je kan ook gewoon wachten tot het artikel met jouw favorieten langs komt.

Het festival werd dit jaar geopend door volk uit eigen streek. Capital Scum mocht de metalavond op gang trekken. Duvelliefhebber en schildpaddenkweker Peter ‘Pies’ Laeremans deed dat met grandeur. Zet die mens op een podium en hij verandert in een energiebom.

4 comments

Geef een reactie