Lolands throwback | Channel Zero

Lolands was dit jaar eens te meer een ongecompliceerd volksfeest waar duizenden mensen naartoe komen omdat ze iets willen bijdragen aan de gemeenschap. Dat leverde, gespreid over twee dagen, zo’n 1500 foto’s op.

Je kan al dat beeldmateriaal in lage resolutie bekijken op de fotopagina van het festival. Maar we knippen die lange reeks ook op in een aantal fotoreportages per groep. Je hoeft dus niet alles door te scrollen. Je kan ook gewoon wachten tot het artikel met jouw favorieten langs komt.

De wei van Lolands stroomde vrijdagavond behoorlijk vol. Dat had alles te maken met het optreden van het legendarische Channel Zero. De cultgroep met zanger en metalicoon Franky De Smet-Van Damme maakten hun reputatie helemaal waar. Fans van metal stonden al maanden te kwijlen om dit optreden bij te wonen. Zij kregen de ervaring waar ze naar uitkeken. Maar zelfs wie geen liefhebber van het genre is moest op Lolands toegeven dat de band bijzonder professioneel is en ook op die manier wordt begeleid. Na The Scabs vorig jaar lijkt de vrijdagavond van Lolands een stevige traditie van straffe kwaliteit op te bouwen. Dat lijkt ook een goed evenwicht. Kwaliteit uit een specifieke niche op vrijdag en populaire bands op zaterdag.

One comment

Geef een reactie