Lolands throwback | Belgian Associality

Lolands was dit jaar eens te meer een ongecompliceerd volksfeest waar duizenden mensen naartoe komen omdat ze iets willen bijdragen aan de gemeenschap. Dat leverde, gespreid over twee dagen, zo’n 1500 foto’s op.

Je kan al dat beeldmateriaal in lage resolutie bekijken op de fotopagina van het festival. Maar we knippen die lange reeks ook op in een aantal fotoreportages per groep. Je hoeft dus niet alles door te scrollen. Je kan ook gewoon wachten tot het artikel met jouw favorieten langs komt.

Op vrijdagavond staat Lolands in het teken van een specifiek genre. Dat was dit jaar metal. Op voorhand was er wat twijfel of die keuze wel zou aanslaan maar die vrees bleek al snel onterecht. Capital Scum opende de avond. Volk van eigen bodem is een garantie voor publieke belangstelling. Daarna kwam Belgian Associality, al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de metalscene.

Geef een reactie