Beachweekend zet Molenstede in strandmodus

Het eerste weekend van augustus zomert het in Molenstede. Het Beachteam van VC Molenstede bouwt de terreinen van VVV Molenstede om tot een strak gestreken witte zandvlakte. De partytent wordt neergepoot en het terrein wordt opgedeeld in een reeks keurig geordende wedstrijdzones.

Vanaf vrijdagavond 2 augustus zorgen bonkende beats, koele pintjes en lekkere cocktails voor een zomerse sportieve sfeer. De eerste avond spelen een aantal lokale bedrijven hun partijtjes beachvolley. Vanaf zaterdagmiddag 3 augustus zijn al dan niet toevallig samengestelde verenigingen en clubs aan de beurt. Zondag om 15 uur beginnen de finales.

Ook wie niet zelf meespeelt kan een toffe dag beleven tijdens het Beachweekend. Goekgekozen muziek, fijne mensen en koele drankjes. Veel meer moet dat niet zijn in een weekend waarin de temperaturen weer vlot doorschuiven naar 27° zonder dat er een spatje regen op de weerkaarten verschijnt.

Hola Hageland maakt gedurende twee dagen een ruime sfeerreportage van het Beachweekend. Je kan de reportage van 2018 hier bekijken.

Geef een reactie