Gratis met de nachtbus van Pukkelpop naar Diest

Festivalliefhebbers plooien hun tentjes langzaamaan op en stapelen de rugzak vol met handige terreinspulletjes. Pukkelpop staat in de steigers. Op donderdag 15 augustus beginnen ze er aan in Kiewit. Wie een festivalticket heeft kan vanuit gans Vlaanderen gratis met de bus of de tram naar het festival. Je moet enkel je inkomticket tonen, een speciaal ticket hoeft dus niet. Ook de trein is gratis maar dan moet je wel een speciaal pukkelpopticket downloaden. Je festivalticket volstaat dus niet.

Ook nachtbus gratis op vertoon van festivalbandje

In gans Limburg rijden extra pendelbussen. Ook die zijn gratis op vertoon van je festivalticket. De Lijn zet verder ook nachtbussen in. Die rijden op vrijdag 16 augustus (vertrek om 02.30 uur), zaterdag 17 augustus (vertrek om 02.30 uur) en zondag 18 augustus (vertrek om 00.30 uur!).

Een van die nachtbussen rijdt van Kiewit naar Herk-de-Stad over Linkhout naar Diest. De kost van de tickets wordt ten laste genomen door de gemeentebesturen. Je vindt alle informatie over de nachtbussen via deze link.

Schepen van jeugd, Rick Brans: “Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om de Diestse Pukkelpopganger veilig naar huis te brengen. We betalen met plezier de nachtbus als extra service voor onze jeugd”. Diest betaalt dit samen met enkele omliggende gemeenten. Festivalgangers uit Diest kunnen er gratis gebruik van maken op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Geef een reactie