Beachvolley Tropical Edition

Het concept van het Beachvolleytornooi van VCMolenstede is simpel en het ligt al jaren in de juiste plooi. Een grote zandbak met een tiental terreinen. Bonkende beats, pintjes, softdrinks en trendy zomerdrankjes. In dat kader haspelen een paar tientallen ploegen uit de buurt drie dagen lang een reeks wedstrijden af waarbij de kunde en de taktiek vaak minder belangrijk is dan de fun. De editie van dit jaar kreeg er een extra tropisch accent bovenop.

Vrijdagavond nemen de bedrijventeams het tegen mekaar op. Onder meer de stad Diest zelf was er bij met een team. Voor Jan Laurys (DDS) was het zijn laatste tornooi als dienstdoende burgemeester. Zaterdag en zondag zijn de verenigingen en clubs aan de beurt.

U kent ons principe ondertussen. We publiceren hier foto’s in lage resolutie. Wil je die graag in hoge resolutie, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en vermeld welke foto je graag wil krijgen. 

2 comments

Geef een reactie