Oan ‘t Fontainke gaat los uit de bol tijdens de kermis

De kermisattracties worden vandaag opgesteld in het centrum van Scherpenheuvel. De laatste rechte lijn naar de beste kermis van het Hageland is daarmee ingezet.

VC De Gies zet de boel op stelten

Bij Oan ‘t Fontainke zijn ze al een paar weken in kermisstemming. Elke en vader Marc Van den Berg vierden einde juni het driejarig bestaan van hun zaak op de huidige locatie. De straat werd afgesloten, VC De Gies zette een ganse avond de zaak op zijn kop, de klanten gingen stevig uit de bol en het dochtertje van Elke werd de ster van de avond toen ze helemaal alleen een liedje zong op het mobiele podium. Je kan hieronder een lange reeks foto’s bekijken over het optreden.

Kermis DJ’s, barbecue en orkest

Vanaf volgende zaterdag start de kermiswerking van Oan ‘t Fontainke. Wij maken van iedere avond een toffe fotoreportage. Zorg dus dat je er stevig opgeblonken bijloopt als je de volgende dagen passeert in de tofste praatkroeg van de regio.

Zaterdag 27.07 | 21.00 uur – Discobar Tricky
Dinsdag 30.07 | 21.00 uur – Discobar DJ Steve Roten
Donderdag 01.08 | 21.00 uur – Discobar Tricky  
Vrijdag 02.08 | 17.30-21.00 uur BBQ met afterparty
Vrijdag 02.08 | 21.00 uur – Discobar Tricky
Zaterdag 03.08 | 21.00 uur – Discobar Tricky
Zondag 04.08 | 18.00 uur – Orkest: Emely and the 4stars

Geef een reactie