KWB Schoonderbuken schuift Lolands stevig bedrag toe – Mutox opent editie 2019

Terwijl het programma van Lolands 2019 de volgende weken in stapjes bekend zal worden, komen ook de giften, benefietacties en sponsorings op gang.

Vorige zaterdag organiseerde KWB Schoonderbuken de jaarlijkse barbecue voor de leden van de vereniging. Tijdens dat evenement wordt de opbrengst van quiz aan een sociaal project geschonken. Dit jaar mocht het team van Lolands 1500 euro bijschrijven op de rekening.

Je kan verder lezen na de afbeelding

De organisatoren van het familiefestival maakten ook een bijkomende naam op de affiche bekend. Lolands 2019 wordt geopend door Mutox en daarmee kiezen ze voor lokaal talent. Mutox bestaat uit drummer Tina Hargot, bassist Emme Vankerkhoven, gitarist Seppe Van Mellaerts en zangeres Laura Van den Bruel die België vertegenoordigde tijdens het songfestival 2012. Ze deed dat toen onder de artiestennaam Iris maar raakte niet door de halve finale in de Azerbeidjaanse hoofdstad Bakoe.

Eerder maakte de organisatie van Lolands ook al Laura Tesoro, een van de topnamen op de affiche, bekend. Ook zij is gerelateerd aan het songfestival. Laura Tesoro werd in 2016 mooi tiende in Oekraïne. Het tweeëntwintigjarige zangtalent toonde haar enorme potentieel de laatste weken in het VTM-programma Liefde voor Muziek.

Geef een reactie