Lena Grondelaers uit Diest is beste junior-journalist in Vlaams-Brabant

“Motto: stoef eens duchtig over de koters op FB”, postte fiere vader en presentator bij Klara Olav Grondelaers op zijn Facebookprofiel. Dochter Lena Grondelaers werd door het Davidsfonds in Vlaams-Brabant verkozen tot beste junior-journalist voor de derde graad van het secundair onderwijs. Lena won de prijs voor haar stukje “Wanneer kunde kunst wordt”. Ze doet het verhaal van een Youtube video waarin een pianiste een verkeerd concerto voorbereidt. Uiteindelijk speelt ze toch het niet voorbereide stuk en met de hulp van een erg overtuigde dirigent haspelt ze de opdracht af op een magistrale manier.

De prijsuitreiking vond plaats in de aula van het begijnhof in Diest.

Junior Journalist is de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en vindt elk jaar plaats in tientallen plaatselijke Davidsfonds afdelingen. Het thema van de editie 2018-2019 is nieuwe buren. Als je wil meedoen kan je je registreren op de website van het Davidsfonds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.