Broodjesbar Tip-Top bestaat 25 jaar

Broodjesbar Tip-Top bestaat vandaag 25 jaar. Zaakvoerders Marc Pee en Silvia Surkijn trakteren de klanten op een glas en je kan er ook gratis broodjes winnen. Silvia en Marc hebben altijd ingezet op kwaliteit en vernieuwing. Alles wat je hier koopt is gegarandeerd vers en de speciale sausjes zijn huisgemaakt. Je vindt hier niet alleen de gebruikelijke snelle hap, Silvia en Marc komen regelmatig met nieuwe combinaties en creaties.

De meest opvallende trend die Silvia in al die jaren heeft opgemerkt is de sterke beweging naar gezonde broodjes en veggie die al een paar jaar aan de gang is. “De vettige worsten van 25 jaar geleden zijn helemaal uit ons gamma verdwenen”, zegt ze. “De jongere generatie wil vooral gezonde en lekkere broodjes maar ook bij het ouder kliënteel is die beweging onmiskenbaar aanwezig.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.