Signeersessies bij Standaard Boekhandel in Scherpenheuvel

De winkel van Standaard Boekhandel in Scherpenheuvel kreeg vorige zaterdag talent van eigen bodem over de vloer. TV-presentator, wijnmaker  en auteur Luc Haekens signeerde er zijn tweede boek “De ideale Walter”. Op zaterdag 27.10 en zondag 28.10 zijn er Openboekdagen in de winkel.

Luc Haekens schrijft fictie gebaseerd op zijn professionele omgeving

De ideale Walter is een fictieverhaal maar de inhoud is duidelijk geïnspireerd op de professionele omgeving waarin Haekens actief is. Moon is de centrale figuur in de roman. Zijn ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera”s en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te infiltreren in het televisiemilieu. Hij wordt de persoonlijke assistent van Walter Molenaer, een bekende Belgische televisieproducent, en krijgt zelfs een belangrijke rol in de meest bekeken televisiereeks die het productiehuis van Walter ooit maakte. Hij schopt het tot Bekende Vlaming en wordt in elke talkshow uitgenodigd. Maar dan gaat het mis. Een van de kandidaten in het succesprogramma blijkt lang niet zo sympathiek te zijn als hij zich voordoet. Bommen ontploffen en kelen worden doorgesneden, allemaal live op televisie. En Moon ziet, samen met de rest van de wereld, dat niets is wat het lijkt.

Openboekdagen

Uitbaatster Ils Everaerts van Standaard Boekhandel heeft duidelijk begrepen dat de winkel van de toekomst een winkel is waar beleving gecreëerd wordt. Luc Haekens was er vorige zaterdag en zondag zat misdaadauteur Tom Bergs  in de winkel. Volgend weekend speelt Ils Everaerts in op de Openboekdagen die Standaard Boekhandel in gans Vlaanderen organiseert. Op zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober is er kindergrime. Op zondag signeert auteur Dirk Vanderlinden zijn nieuwste thriller De Zevende Macht.

©Hola Hageland | Influencer Marketeers | Corporate Journalism

 

Geef een reactie