Gitaarvirtuoos Filip Bollaert op La Terraza

Het zijn niet altijd de meest bekende namen die tijdens de matineeconcerten op het terras van Nicky’s Catwalk spelen. Maar de artiesten zijn wel stuk voor stuk vakmensen die iedere week opnieuw een verrassend straffe set brengen. Mister en miss K bewezen dat vorige week nog.

De matinees worden ook steeds populairder. Kwaliteit liegt niet! Op zondag 7 oktober komt een van de beste gitaristen van Vlaanderen naar La Terraza. Filip Bollaert is een van de vaste begeleiders van topgitarist Eric Melaerts. Filip combineert een virtuoze beheersing van zijn gitaar met een stem die de beste songs uit de popmuziek aankan.

Joshua Vercammen, de programmator van de matinees en zelf een erg gewaardeerde muzikant, begeleidt Filip Bollaert in wat zij zelf een namiddagje kunde en kierewieterij noemen.

De matinees zijn gratis en het terras van Nicky’s Catwalk is een soort microklimaat waar het ook bij wat minder goed weer ideaal genieten is van een verrassend concert.

 

Geef een reactie