Achter de schermen bij de fotoshoot van CD&V Bekkevoort

De politieke partijen bereiden zich voor om de eindspurt naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 in te zetten. Daar hebben ze uiteraard nagelnieuw beeldmateriaal voor nodig. Vroeger werd dan iedereen in de stijve eik gezet maar die tijd hebben we gelukkig achter ons. Het mag tegenwoordig allemaal wat vlotter. Bij de meeste partijen tonen de kandidaten zich zoals ze echt zijn.

Wij mochten zo’n fotoshoot meemaken. CD&V Bekkevoort verzamelde op een vroege zondagochtend in de fraaie tuin van eethuis Pallieter. Lokaal talent David Vanthienen mocht de campagnefoto’s maken maar wij slopen enigszins stiekem door de fotoshoot heen om de meer alledaagse beeldjes vast te leggen.

Je kan hier een paar leuke foto’s meepikken maar je kan ze allemaal zien op de pagina van CD&V Bekkevoort.

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.