Achter de schermen bij de fotoshoot van CD&V Bekkevoort

De politieke partijen bereiden zich voor om de eindspurt naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 in te zetten. Daar hebben ze uiteraard nagelnieuw beeldmateriaal voor nodig. Vroeger werd dan iedereen in de stijve eik gezet maar die tijd hebben we gelukkig achter ons. Het mag tegenwoordig allemaal wat vlotter. Bij de meeste partijen tonen de kandidaten zich zoals ze echt zijn.

Wij mochten zo’n fotoshoot meemaken. CD&V Bekkevoort verzamelde op een vroege zondagochtend in de fraaie tuin van eethuis Pallieter. Lokaal talent David Vanthienen mocht de campagnefoto’s maken maar wij slopen enigszins stiekem door de fotoshoot heen om de meer alledaagse beeldjes vast te leggen.

Je kan hier een paar leuke foto’s meepikken maar je kan ze allemaal zien op de pagina van CD&V Bekkevoort.

 

2 comments

Geef een reactie