Popkoor Vocalicious extra op de affiche van de Blue Lounge Night

De politieke partijen schakelen duidelijk een versnelling hoger in hun campagne naar de verkiezing van 14 oktober 2018 toe. De campagneteams zijn manifest aanwezig op allerlei events maar ze pakken de volgende weken ook uit met eigen events waar ze hun kandidaten in een toffe context voorstellen. Niet alle partijen kiezen voor de klassieke benadering.

Popkoor Vocalicious extra op de affiche

Vorige week organiseerde Groen Diest een party in het begijnhof met een vegan-foodtruck en een liveband. Dat werd een publiekstrekker.

Volgend vrijdag 7 september opent Open VLD Scherpenheuvel-Zichem de strijd voor de sjerp. Net als zes jaar geleden bouwen ze Den Egger om voor de Blue Lounge Night. In de rode zaal stelt Sporza-commentator  Carl Berteele de 27 kandidaten voor. In die zaal wordt een gin&cocktailbar ingericht en DJ Suun speelt dansmuziek van de jaren 70, 80 en 90.

Open VLD pakte vorige week nog uit met een verrassende naam uit eigen regio. Popkoor Vocalicious startte ondertussen de voorbereidingen van het nieuwe seizoen en een try-out voor een live publiek is altijd een meerwaarde. “Voor ons is dit optreden een muzikale opportuniteit”, zegt coördinator van Vocalicious Michel Truszkowski. “Het heeft ook niks met politiek te maken. Voor ons is een democratische politieke partij een opdrachtgever als een andere. We zullen in ons repertoire wel inspelen op de specifieke context.”

Dance & technobeats

De jeugd kan uit de bol gaan in de blauwe zaal. Daar wordt een dance&technofeestje  gebouwd met gereputeerde dj’s die ook op grotere internationale festivals al achter de mengtafels stonden. Even na middernacht speelt DJ Zohra een guest-set.  Verder spelen hier ook DJ Guillaume, DJ Wonbeat en DJ Voltage.

De inkom voor de Blue Lounge Night is amper 5 euro en de partij heeft ook bewust de prijzen van de drankjes laag gehouden.

Je kan hier de trailer van Popkoor Vocalicious bekijken. Je kan onderaan onze policy in verband met politieke partijen nalezen. 

Policy politieke partijen

Hola Hageland overwaakt de redactionele objectiviteit en neutraliteit tegenover alle democratische politieke partijen. Wij besteden aandacht aan alle feiten met relevante nieuwswaarde die ons bekend zijn, onafhankelijk van welke politieke partij de organisator is. We houden ons uiteraard wel het recht voor om correct kritisch te zijn en onze bedenkingen, na voldoende afweging en bevraging bij de betrokkenen, te publiceren.

Los van de redactionele inhoud kunnen politieke partijen maar ook individuele mandatarissen en kandidaten, gebruik maken van de promoformules op onze website. Dat zal echter geen impact hebben op de inhoud van onze redactionele stukken. 


 

Geef een reactie