De “Kaberg” gaat los uit de bol

Kermis  op de Keiberg. De communicatie in de aanloop ervan was enigszins warrig maar het enthousiasme droop er af. Je zag zo dat ze op de ”Kaberg” grote goesting hadden om er eens een stevige lap op te geven. Feesten kunnen ze daar natuurlijk. Dat bewijzen ze met carnaval. Ze draaien dan dagenlang door en heel wat bedden worden in die periode niet of nauwelijks beslapen.

Vorig weekend was het weer van dat. Een stevige fuif, frisse muziek van lokale artiesten op zaterdagavond, meezingers en huppeldeuntjes op zondag. Kabergse kermis, zoals het feestje uiteindelijk bleek te heten, werd een tof volksgebeuren, zoals er wel meer zouden mogen zijn. De kermisattracties waren er, al konden ze om uiteenlopende redenen niet allemaal open. Eentje was er niet geraakt. Auto stuk, het kan de beste gebeuren, maar hij werd niet gemist. De twee zotgeschilderde figuren met bovenmaatse hoeden die een pintje dronken bleken de clowns Pi en Po te zijn die even pauzeerden. Zij deden overigens een fantastische job. En verder werden er veel pintjes gedronken, er  werd op straat gedanst en de paëlla was succulent lekker. Volgend jaar mogen ze dat opnieuw doen, die Kabergse kermis.


Bekijk zeker onze fotopagina met 80 beeldjes


Een kleine selectie uit de foto’s

Crelan VCauwenbergh

Geef een reactie