Post een selfie met Tiki en win een fles Veuve Cliquot Rich

Ze is je ongetwijfeld al opgevallen, het beeldschone dametje dat je overal op het terras en in het salon van Nicky’s Catwalk vindt. Tiki heet ze. Zwoele rondingen en een wulpse blik, geaccentueerd met uitgesproken kleuren. Tiki is een creatie van de Brusselse artiest Juan Tiki, een zeer veelzijdig artiest die een breed spectrum van technieken beheerst en over de ganse wereld heeft gewerkt. Hij werd onder meer gesteund door Pierre Alechinsky en Hans Hartung.

Je vindt Tiki in alle maten en kleuren in Nicky’s Catwalk. Maar sedert kort kan je ze ook eten. Bea de Boozeré creëerde een taart met de accenten van Kiti. Verkrijgbaar in vanille of met chocolade crême-au-beurre.

Win een fles Veuve Clicquot Rich

Nicky’s Catwalk en Veuve Clicquot geven zes flessen Veuve Clicquot Rich weg. Je vindt alle info op www.holahageland.net/hola-selfie/

Toch nog even kort samenvatten.

Je post voor 10.08.2018 om 12.00 uur een of meerdere selfies met het terras van Nicky’s Catwalk als decor en zet er de hashtags #nickyscatwalk en #liveclicquot bij. Posten kan op de Facebookpagina van Nicky’s Catwalk of op het Instagramaccount van Hola Hageland.

Wij kiezen de beste selectie uit alle inzendingen. Vanaf 20.00 uur (10.08) staat die selectie online. De lezers van de site kunnen daarna stemmen tot uiterlijk 14.08 om 20.00 uur.  Het reglement staat op onze wedstrijdpagina.

Klik, klik, posten maar, die selfies! We hebben al een paar foto’s toegevoegd om de omgeving te verkennen.

 

 

Geef een reactie