Hola Selfie

Hola gaat naar de meest trendy events en spots overal in het Hageland. Maar daar zijn jullie natuurlijk ook. Wij maken er foto’s en jullie maken er allicht selfies en filmpjes!  Die willen wij graag publiceren. Maar je krijgt er wel wat voor terug.

We maken afspraken met uitbaters en organisatoren. Zij zorgen voor toffe prijzen, jullie sturen de selfies in en wij publiceren ze. Hou zeker onze Facebookpagina in het oog. Daar kondigen we de nieuwe acties aan. En uiteraard zie je ze ook op onze homepage!

Acties die momenteel lopen kan je aanklikken op een van de subpagina’s.

ACTIE’S DIE MOMENTEEL LOPEN

WIN EEN FLES VEUVE CLICQUOT RICH

Veuve Rich Nicky’s Catwalk en Veuve Clicquot geven zes flessen Veuve Clicquot Rich weg. Wil jij een van die topflessen winnen? Simpel!

Maak een selfie waar het terras van Nicky’s Catwalk op de Grote markt in Diest het decor is. Selfies met de verrukkelijke Miss Kiti hebben een streepje meer.

  • Selfies insturen kan tot 10.08.2018 om 12 uur.
  • Stemmen kan vanaf 10.08.2018 om 20 uur tot 14.08.2018 om 20 uur.

Op de wedstrijdpagina vind je alle details.

LiveClicquot


Win een TELSTAR BAL BIJ ATAF SHOP

Ataf-Shop-Ronald

De winnaars van een TELSTAR WK bal zijn bekend! Kijk snel even in het lijstje op de subpagina Sta je in het lijstje? Ga dan tijdens de openingsuren naar ATAF – Basilieklaan 25 – 3270 Scherpenheuvel-Zichem. Maar geef ons eerst even een sein! We zijn er graag bij om dit mooie voetbalmoment in te blikken.