Topmuzikanten op het podium van Nicky’s Catwalk

Tijdens de matineeconcerten spelen een rist topartiesten op het terras van Nicky’s Catwalk. Op vrijdag 10 augustus staat Jean Bosco Safari op het podium tijdens de Hot August Remember.

Marc Smets zorgt voor sfeer in het centrum

Je komt hem al wel eens tegen verkleed als Sponge Bob tijdens de livestream van een voetbalwedstrijd of als een exotische zigeuner bij de zomerbar op de citadel. Het minste dat je kan zeggen van Marc Smets is dat hij voor sfeer en kleur zorgt in het centrum van Diest. De uitbater van Nicky’s Catwalk heeft een heel eigen aanpak om zijn zaak te runnen en dat wordt duidelijk gesmaakt.

Kleinschalige matineeconcerten

Elke zondagmiddag tussen 15 en 17 uur zijn er matineeconcerten op het terras van Nicky’s. “We houden het aanbod kleinschalig en akoestisch”, zegt programmator Joshua Vercammen. Vercammen strikte toch wel wat grote namen. Vandaag staan bijvoorbeeld Geert Bostijn en Hervé Martens op de affiche. Martens was vroeger de toetsenist van Soulsister.

Joshua Vercammen is zelf overigens ook een singer-songwriter met heel wat ervaring op de teller. Hij speelt volgende week zondag 29 juli samen met gitarist Kirri Valvecken muziek uit de jaren zestig en zeventig. Op zondag 26 augustus, staat Joshua met Bart Buls op het terras van Nicky’s. Bart Buls was zes jaar lang de vaste begeleider van Jo Lemaire. Hij begeleidde Blue Blot zanger Luke Walter Junior tijdens zijn wereldtournee met onder meer de legendarische drummer Roger Hawkins. Buls was een van de vaste leden van De Laatste Show band en speelt ook bij Vive La Fête.

Gevarieerd programma

Tijdens de matinees komen alle populaire muziekgenres aan bod. Op zondag 5 augustus speelt de Calle een selectie van de bekendste kleinkunstliedjes. Zondag 12 augustus wordt bijzonder sfeervol. Tina Tyrant brengt dan Franse chansons en ze begeleidt zichzelf op accordeon. Op zondag 19 augustus brengt David Ronaldo een selectie uit het repertoire van Springsteen, Dylan en Johny Cash.

Het volledige programma van de matinee’s staat op de site van Hola Hageland.

Met Nicky’s naar Francorchamps

Klanten die tijdens de zomermaanden per bezoek meer dan 100 euro besteden bij Nicky’s Catwalk, krijgen een ticket waarmee ze een VIP-arrangement voor de Formule 1 wedstrijd in Francorchamps kunnen winnen. Die wedstrijd vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus. De trekking voor dat arrangement gebeurt op 10 augustus tijdens de Hot Remember Night in Nicky’s Catwalk. Er is dan ook een optreden van Jean Bosco –Kid- Safari.

Wij maken van alle evenementen een toffe fotoreportage. Zet dus je beste glimlach klaar.


 

One comment

Geef een reactie