Nicky’s Catwalk

 

MATINEE’S

22 JULI

GEERT RECYCLEERT / Vergeten pop songs vakkundig opgefrist en met passie aan u geserveerd. Een gezellige duo-live voorstelling op maat gemaakt voor een compact publiek.

29 JULI

JOSHUA EN KIRRI / “When Music becomes passion with diamonds and other pearls” … Singer/songwriter Joshua en “Diamonds on the rocks” zanger/gitarist Kirri Valvekens nemen jullie mee in de hogere sferen van “ The golden sixties en seventies”.  Voor de fijnproevers !

5 AUGUSTUS

DE CALLE / Eigen nummers, kleinkunst en protestliedjes waar Boudewijn de groot steeds om de hoek even komt kijken !

12 AUGUSTUS

TINA TYRANT | Een muzikaal verhaal waarin een accordeon, Parijs en de liefde elk een hoofdrol spelen . Een origineel concept, soms ondeugend maar steeds hartverwarmend … op en top Franse Chansons !!

19 AUGUSTUS

DAVID RONALDO ALMOST UNPLUGGED / Een mix van Roots, Americana tot rock songs van David’s gitaarhelden en singer/songwriters zoals Neil Young, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Johny Cash … worden in een semi akoestisch jasje gestoken !

26 AUGUSTUS

JOSHUA EN BART BULS / “When Music becomes passion, Joshua and Bart Buls make it happen” ! Kom genieten van deze twee rasmuzikanten met het beste van de Sixties, Seventies, Eighties … in de sfeer van weleer ! Voor de fijnproevers !


HOT AUGUST REMEMBER | 10.08.2018

“Hot August Remember ” is een knappe mix van lekker eten, een topartiest op het podium en een toffe sfeer.

Je kan kiezen tussen een Plateau de Fruits de Mer of Entre-Côte “Il Piccolino”

Jean Bosco Safari (Kid Safari) brengt de beste selectie uit zijn repertoire.

Tijdens het event vindt de trekking plaats voor het VIP-arrangement van de Formule 1 wedstrijd in Francorchamps. Wie tijdens de zomermaanden per bezoek meer dan 100 euro besteedt krijgt een deelnameticket. Tijdens het event zelf krijg je een extra tombolaticket per fles Veuve Cliquot.

Deelnemen aan de Hot August Remember kost 45 euro. Reserveren kan via 013 31 36 40


GROTE PRIJS RC DRIFT NICKY’S CATWALK

Drukwerk2 september 2018 | 10 – 18 uur

Grote Markt Diest

RC Drift – spectaculair bochtenwerk

RC Driften zijn spectaculaire wedstrijden waarbij miniatuurwagens op een professioneel gecontroleerde manier door de bochten van een uitdagend parcours glijden. Het is niet alleen de bedoeling om dat zo snel mogelijk te doen maar wel om op een gracieuze en beheerste manier de limiet op te zoeken van snelheid en behendigheid. De wagentjes krijgen speciale harde en gladde banden opgelegd die weinig grip hebben op de ondergrond. De piloten gaan continu gecontroleerd in overstuur.

Rock Crawler – overwin de bangelijkste hindernissen

Bij Rock Crawler worden de wagens ingezet op ruw maar uitdagend terrein met steile rotswanden en modderige pistes. De piloten moeten beheersing en techniek inzetten om deze hindernissen zonder ongelukken te overwinnen.

De wagens

Hyperrealistische miniatuurwagens die met uiterste zorg zijn opgebouwd. Het chassis is uitgevoerd in carbon en aluminium maar soms ook in titanium. De body’s kunnen hedendaags zijn maar veel piloten gaan terug naar stijlrijke concepten uit het verleden. De wagens worden niet alleen beoordeeld op basis van hun prestaties maar ook klasse en showfactor spelen een rol.

Coördinator Bert Longin – toptalent met pakken ervaring

Bert-Longin

Bert Longin is een van de bekendste Belgische racepiloten met 68 overwinningen en 138 podiumplaatsen op zijn palmares.

Longin vormt momenteel, samen met Anthony Kumpen, het Porsche Belcar-team rond Tom Boonen. Bert Longin is peter en coördinator  van het event. Hij kent alle knepen van het vak en hij zorgt ervoor dat je een overweldigende ervaring zal overhouden aan dit unieke event op de Markt in Diest.

Thrilling experience tijdens de Grand Prix F1 in Franchorchamps

Op 24-25 en 26 augustus vindt de GP Formule 1 in Franchorchamps plaats. Dankzij Nicky’s Catwalk kunnen 9 koppels daar een exclusief arrangement winnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen telkens drie koppels gaan proeven van de sfeer en de aantrekkingskracht van de F1.

Je wordt een ganse dag stevig in de watten gelegd en je kan vanop de eerste rij, op het terras met een prima zicht, de hectiek van de wedstrijd, de gierende banden en de brullende motoren volgen. In je VIP-pakket zit een uitgebreid ontbijt, een gastronomische lunch, een gevarieerd dessertenbuffet en een open champagnebar. Per 2 tickets kan je je wagen comfortabel parkeren.

F1 Franchorchamps

Hoe kan je een VIP-arrangement winnen

Wie langs komt bij Nicky’s Catwalk krijgt per schijf van 100 euro  een ticket. Daarmee maak je kans op die exlusieve VIP-Formule 1 beleving. De trekking vindt plaats tijdens de Hot August Remember op 10 augustus in Nicky’s Catwalk.

Hot August Remember: netwerken en genieten in stijl

Op vrijdag 10 augustus 2018 organiseert Nicky’s Catwalk de Hot August Remember, een boeiende mix van netwerking, lekker eten, de beste drankjes, heerlijk gekoelde Veuve Cliquot champagne en toffe muziek.

  • Op het menu: Plateau de Fruits de Mer of Entre-Côte “Il Piccolino”.
  • Op het podium : Jean Bosco Safari (Kid Safari)
  • Deelnemen kost 45 euro per persoon.

Extra: Trekking voor de Francorchamps Formula 1. Bij iedere fles Veuve Cliquot krijg je die avond een extra deelnameticket. Winnaars moeten aanwezig zijn in de zaak.

Fruits de Mer

CONTACT EN RESERVATIES