Livestream Frankrijk-België perfect georganiseerd

De livestream van de wedstrijd tegen Brazilië van vrijdagavond in het WK voetbal, leverde een aantal belangrijke verbeterpunten op voor de match van gisterenavond tegen de Fransen. “We hebben meer koelwagens ingezet en die hebben ook langer gedraaid”, zei Jan Van Roey van de Biertempel. Centrummanager Joachim Vancluysen liet het projectiescherm een meter hoger plaatsen zodat ook de achterste rijen een perfect zicht hadden. De beelden waren overigens al vanaf de eerste wedstrijd van uitstekende kwaliteit. De kinderen konden helemaal vooraan in een afgeschermde kidszone kijken.

Politie reageert op relletjes

De politie van zone Demerdal was wat opvallender aanwezig op het terrein. Aan de ingang en beneden aan de helling naar de citadel stonden stewards. Na de wedstrijd tegen Brazilië waren er een paar relletjes geweest op de parking buiten het paradeplein. Er werden toen ook vernielingen aangericht. De duidelijke aanwezigheid van de ordediensten moest een herhaling daarvan voorkomen.

Livestream ook voor kleine finale

Alles leek dus perfect voor een unieke sportavond. Enkel het defensieve anti-voetbal van de Fransen zou een behoorlijke spelbreker blijken. De duivels gaan dus niet naar de finale maar ze spelen zaterdag wel voor de derde plaats en ook die wedstrijd is om 17 uur live te bekijken op het paradeplein. Uit de eerste reacties van de sleutelfiguren in de ploeg blijkt dat ze de kleine finale nog behoorlijk ernstig nemen en dat ze absoluut voor brons willen gaan. Allicht zal coach Martinez wel op een paar posities roteren maar ook hij wil de match graag winnen. Een overwinning zou nog een mooie afsluiter zijn van een prima georganiseerd event in Diest.

Je ziet hier een paar sfeerfoto’s maar op onze pagina Diest Duivelt #FraBel kan je honderd foto’s vinden. Die kan je ook opvragen in hoge resolutie. Enkel inschrijven voor onze nieuwsbrief en je krijgt de foto’s die je graag wil hebben meteen toegestuurd.

 

One comment

Geef een reactie