Jan Muës strikt legendarische naam voor Jazzwood

Artistiek veelkunner Jan Muës is de muzikale motor achter jazzcafé Den Egger. Jan is ook de programmator van het unieke Jazzwood in Holsbeek. Samen met projectleider Guido Peers en radiomaker Marc Van Den Hoof pakt hij dit jaar uit met een echte jazzlegende. Philip Catherine topt de affiche en dat zou wel eens voor heel veel belangstelling kunnen zorgen. Andres Liefsoens met zijn Cal Tjader Project en het Caroll Vanwelden Quartet met Portaits of Brazil zijn stevige opwarmers.
De organisatoren hebben een limiet gelegd op het aantal toeschouwers om het concept te bewaren met jazzmuziek als middelpunt. Wie er wil bij zijn zal snel moeten zijn. Alle info op de website van het festival of bij projectcoördinator IGCS Guido Peers via email of mobiel: guido.peers@gmail.com of +32 496 55 16 16

Geef een reactie