Hans Vandenberg kandidaat burgemeester voor CD&V

Hans Vandenberg is lijsttrekker voor CD&V in Bekkevoort. De huidige burgemeester wordt door zijn partij ook opnieuw voorgesteld als kandidaat-burgemeester voor de volgende legislatuur.

“We hebben met de partij de voorbije jaren duidelijk onze stempel kunnen drukken in Bekkevoort”, zegt voorzitter van CD&V Willy Sempels. “Hans Vandenberg heeft samen met zijn ganse ploeg Bekkevoort stap voor stap gebracht waar we nu zijn. Ondertussen werd Hans kantoordirecteur van Belfius bank in Bekkevoort, en dat zorgt voor verwarring bij een aantal mensen. Men gaat er van uit dat Hans geen nieuw ambt kan opnemen maar dat is zeker niet zo! Hans wil zich opnieuw inzetten als burgemeester wanneer hij daartoe het mandaat van de kiezer krijgt.”

Burgemeester Vandenberg bouwt verder aan Bekkevoort Bekoort

Hans Vandenberg bevestigt die stelling. “Ik krijg van CD&V Bekkevoort het mandaat als kopman en kandidaat-burgemeester”, zegt hij.  “Uiteraard zal ik dit niet alleen kunnen, daarom hebben we ook getracht een ploeg samen te stellen met mensen met talenten. Niet alleen de gevestigde waarden maar ook een aantal nieuwe en jonge kandidaten zullen samen met mij werken aan een mooie toekomst voor Bekkevoort. Net voor de vakantie zullen we de lijst voorstellen, het is mijn grote wens om ook tijdens de volgende legislatuur verder te kunnen schrijven aan ons mooi verhaal, Bekkevoort Bekoort!”

Geef een reactie