Diestenaren krijgen onderscheiding als laureaat van de Arbeid

Op maandag 28 mei 2018 kregen 3 Diestenaren de titel Laureaat van de Arbeid. Deze titel wordt door de koning verleend.
Mevrouw Lea Vanschoenwinkel geniet momenteel van haar pensioen, maar was Algemeen voorzitter van ACV openbare diensten. Ook was ze voorzitter van de vrouwenraad Limburg tot 1 januari 2018.
De heer Camiel Verbelen (foto) was fietsenmaker bij Fietsen Verbelen uit Deurne. Hij ontving reeds de ‘Liftetime Achievement Award’ van de Business Meeting van de Diestse ondernemers in 2015. In 2016 vierde hij zijn 50ste jaar als ondernemer.
De heer André Sommereyns is senior training & education bij Traxio (voormalig Federbel). Hij adviseert de leden op het vlak van opleidingen en coördineert de activiteiten met EDUCAM. Ook zetelt hij in de raad van bestuur van Syntra Vlaanderen.

Geef een reactie