Nieuwe onthaalbalie voor stadhuis – ingang tijdelijk naar achterkant gebouw

De verouderde onthaalbalie in het stadhuis van Scherpenheuvel wordt omgebouwd tot een frisse, moderne en toegankelijke onthaalzone. 

Na de verbouwingen zal er naast de balie een ruimte zijn waar de bezoekers hun beurt kunnen afwachten. Wanneer een vraag meer tijd of discretie nodig heeft, kunnen medewerkers bezoekers ontvangen in een apart lokaal.

De nieuwe onthaalbalie moet de klantvriendelijkheid van de dienstverlening verhogen. De verbouwingen beogen niet alleen een verbetering voor de bezoekers. Ook de onthaalmedewerkers zullen kunnen werken in een moderne en ergonomisch verantwoorde werkruimte.

Hinder

De verbouwingen zullen de komende weken wel wat hinder veroorzaken. Het stadhuis blijft tijdens de werken geopend. Tussen 9 en 20 oktober verhuist het onthaal echter tijdelijk naar de achterkant van het gebouw. Er wordt signalisatie geplaatst om de bezoekers de weg te wijzen.

Geef een reactie