Komt er een verrassingsoptreden van Jasper Erkens op Boerenrock?

Boerenrock kondigt enkele verrassingsgoptredens aan in de zogenaamde chill zone. Allicht worden dat korte akoestische optredens om de verbouwing van het podium mogelijk te maken. Die extra optredens zouden op zaterdag geplaatst worden.

Zonder echt namen te noemen is het profiel van een van die extra artiesten redelijk duidelijk.

De omschrijving van Boerenrock: één van deze artiesten heeft al in het Sportpaleis heeft gestaan, stond op nummer 1 in De Afrekening van StuBru en speelde zelfs in het voorprogramma van Adèle!

Op basis van die tips komen we al snel uit bij Jasper Erkens. Zijn hit Waiting Like a Dog stond een paar weken op 1 in De Afrekening van Studio Brussel en ook de single The Brighter Story haalde die toppositie. In 2008 stond Jasper Erkens inderdaad in het voorprogramma van Adele, die toen ook nog helemaal aan het begin van haar carrière stond. Dat gebeurde overigens in de club van de AB. Adele werd heel snel een wereldster en adviseerde Jasper Erkens om naar de BRIT school te gaan. Evident was dat niet want hij was de eerste niet-Brit die daar werd toegelaten. Jasper Erkens legde er wel de basis van zijn succesvolle carrière als producer.

In 2009 stond Jasper Erkens in het Sportpaleis tijdens de TMF Awards. Hij kreeg toen de trofee voor ‘best male artist nationaal’, ‘best new artist nationaal’ en ‘best video’ en was genomineerd voor ‘best live’ en ‘best album’.

TIP: Er zijn nog tickets beschikbaar voor Boerenrock via deze link: https://boerenrock.eventsquare.store/nl/waq5rnmwuyci/fcj7ypsknwlz

Geef een reactie