Flexwerktassen voor medewerkers van de provincie gemaakt bij maatwerkbedrijf Rodea

Er zijn momenteel werken aan de gang in het Provinciehuis in Leuven. De medewerkers van de provincie Vlaams-Brabant zullen daarom overschakelen naar een hybride werksysteem waarbij een aantal van thuis uit kunnen gebeuren. Een organisatiemodel dat in veel private bedrijven ondertussen als standaard gebruikt wordt.

Zo’n hybride organisatie heeft een aantal gevolgen. Een vaste werkplek is minder evident en je hebt een goed functionerende communicatie-infrastructuur nodig. Maar de werknemers moeten ook een plaats hebben om wat persoonlijke spulleen op te bergen als ze niet op de werkplek zijn.

Om daaraan tegemoet te komen krijgen de medewerkers van de provincie een flexwerktas. Die werden ontworpen door People Made en gemaakt door het maatwerkbedrijf Rodea. Dat maatwerkbedrijf heeft een afdeling voor confectie.

Op en top sociale economie dus. De tassen zijn gemaakt van gebruikte canvas banners. Het is op die manier een circulair project dat ook duurzaam is omdat thuis werken een reeks overbodige verplaatsingen vermijdt.

Geef een reactie