Dinner & Dance in Playoff Sports Bar Aarschot met het geweldige BAM Trio op Hammond

Lekker eten en een stevig streepje kwaliteitsmuziek. dat is de simpele maar sterke combinatie van Music & Dinner. Op donderdag 26 januari staat de eerste avond gepland in de Playoffs Sports Bar, de horecazaak in de sporthal van Aarschot.

Geert Lowet is de voorzitter van basketbalvereniging GSG Aarschot. In die functie bracht hij nogal wat tijd door in de cafetaria en dat was niet altijd de meest inspirerende omgeving. Toen de concessie voor de uitbating ervan vrij kwam twijfelde Geert niet al te lang. Hij nam samen met Lieve Van der Auwera de zaak over en hij zorgde voor een complete remake van het interieur. Geert en Lieve speelden in op de trend waarbij ouders de tijd dat hun kinderen sporten nuttig gebruiken en er een etentje aan koppelen. De klassieke croque en pasta werden afgevoerd en vervangen door sushi. Kwaliteitssushi die klaar gemaakt wordt door twee Aziatische topchefs.

Geert en Lieve zorgen ook voor beleving. Zelf gaan ze vaak naar live optredens. Omdat ze zelf in een infrastructuur werken die dat perfect toelaat belden ze Kurt De Bont van Rootstown.

Kurt haalt met zijn bookingsagentschap al vele jaren straffe namen uit de folk-, blues en country vanuit het buitenland naar België en de buurlanden. In die specifieke niche vertegenwoordigt hij ook een selectie Belgische toppers. Voldoende ervaring dus om van de Music & Dinner Nights een creatief succes te maken.

Kurt De Bont van Rootstown legt in dit korte filmpje uit welke groepen je nog kan verwachten tijdens de Dinner & Music Nights in Playoff Sports Bar Aarschot

Zaakvoerder van Playoff Sportsbar Geert Lowet legt het concept uit van de Dinner & Music Nights

Het concept van die gastronomische muziekavonden is telkens hetzelfde. De gasten gaan om 19 uur aan tafel met een aperitief, een hoofdschotel en een nagerecht. Omstreeks 21uur start het muzikale gedeelde.

Op 26 januari staat er al meteen iets heel speciaals op de affiche. Het BAM Trio! Dat zijn Bastien Jeunieaux op gitaar, Arnaud Cabay op drums en Maxime Moyaerts op Hammond orgel. Dat laatste instrument was enkele jaren terug ook de aanzet om met het trio te starten. De heren waren alle drie fan van het mythische orgel.

Een Hammond orgel is een soort elektrische piano met een heel eigen en herkenbaar geluid. De versterking gebeurt met een legendarische Leslie speaker. In die luidspreker zit een ronddraaiend onderdeel waarmee je het geluid snel of traag kan laten aanzwellen en wegsterven. 

Het BAM Trio brengt een mix van jazz, groove, rock, soul en emotionele ballads.

Inschrijven kan op info@playoff-sportsbar of telefonisch op 0473/526.380. Deelname aan het diner kost 40 €. Je kan ook enkel voor het concert komen. De bar blijft doorlopend open en de toegang voor het concert is gratis. 

Andere Dinner & Music Nights: 

  • Op 23 maart kan je naar een Dinner & Music met Johannes Wannyn 
  • Op 25 mei kan je naar een Dinner & Music met Fog Holler, USA  

Geef een reactie