Verkeershinder door werken op de Staatsbaan in Bekkevoort

Vanaf 16 januari 2023 en allicht tot 24 februari 2023 gebeuren er werken aan de Staatsbaan in Bekkevoort. De duur van de werken is afhankelijk van de weersomstandigheden. De firma Visser & Smit Hanab gaat nutsleidingen aanleggen vanaf de grens met Tielt-Winge tot aan het kruispunt met de Oude Tiensebaan in Bekkevoort. Hierdoor wordt het fietspad en ook de eerste rijstrook ingenomen. Het verkeer wordt naar de middenstrook geleid.  Ter hoogte van de werf geldt een snelheidsbeperking van 30km/uur.

De Lijn gaat tijdens de werken de halte Bekkevoort Oude Tiensebaan richting Leuven buiten dienst stellen. Er komt een tijdelijke vervanghalte op de Staatsbaan vóór de verkeerslichten ter hoogte van het kruispunt met de Oude Tiensebaan. Op deze manier blijven alle haltes bediend.

Geef een reactie