Activiteitenkalender met mogelijkheid om zelf events te posten op Hola Hageland

Belangrijk nieuws uit eigen huis. We zetten bij het begin van dit nieuwe jaar een reeks nagelnieuwe tools op onze site. De eerste is een pagina waar we alle activiteiten in het Hageland aan bod laten komen en waar je snel ook kan genieten van een reeks exclusieve voordelen. Je kan die pagina hier bekijken: https://holahageland.net/evenementen/

Veel van de activiteiten in het Hageland gebeuren in de vier grote culturele centra in de regio. We hebben CC Diest, CC Het Gasthuis, GC Den Egger en CC De Kruisboog een eigen button gegeven die doorlinkt naar hun activiteitenkalender. Maar we nemen ook al die activiteiten van de CC’s mee in ons eigen overzicht. Vanaf volgende week staan ook de expo’s die in de CC’s plaats vinden op Beleef het Hageland.

Specials

We focussen op de pagina ook op belangrijke meerdaagse activiteiten in de regio. De eerste reeks is carnaval. We hebben dit jaar 12 carnavalsactiviteiten ingepland en vanaf donderdag 5 januari mixen we de foto’s van vorig jaar met informatie, interviews en nieuw beeldmateriaal over carnaval 2023 in het Hageland.
Er komen zeker ook specials over Dwars door het Hageland en de Exterioo Cycling Cup, de bloesems in het Hageland, de bedevaart naar Scherpenheuvel, Scherpenheuvel kermis, Beachvolley Molenstede, de Truckshow in Bekkevoort, Oldtimer Fly& Drive in Schaffen, de Torenfeesten in Zichem, de opvoering van Damiaan in Scherpenheuvel, de herdenkingen van de wereldoorlogen en wapenstilstand , de Kaarskensprocessie en de Sinterklaasvieringen in het Hageland. En nog een hele speciale waar we voorlopig niks mogen over zeggen.

Post je eigen activiteiten

Maar waar het allemaal om draait zijn natuurlijk de verenigingen. Die laten het Hageland leven. Voor hun activiteiten ruimen we extra plaats in. En je kan die vanaf nu zelf ook aanmaken!

We hebben op Beleef het Hageland al een vijftigtal activiteiten gepubliceerd die in januari plaats vinden maar ongetwijfeld hebben we niet alles gezien.

Geen probleem! Je kan vanaf nu alle activiteiten waar je wat promo wil voor maken zelf aanmaken. Klik deze link aan en maak je profiel aan. Daarna kan je gewoon activiteiten beginnen posten. We hebben in de aanvangsfase nog wel een valideringsmomentje ingebouwd maar als dit goed loopt halen we dat snel weg.

Morgen in het Hageland

We gaan je ook wat helpen met de promo. Elke avond posten we op onze Facebookpagina een overzicht van wat er de dag nadien te doen is in het Hageland. Eigenlijk deden we dat al langer maar we plaatsen vorig jaar de activiteiten van de dag zelf. Een aantal lezers vroegen om dat een dag eerder te doen en dat vinden we redelijk. Vandaag in het Hageland wordt dus Morgen in het Hageland. Iedere dag opnieuw op Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief

Op donderdag versturen we onze wekelijkse nieuwsbrief en ook daar blikken we vooruit naar alle activiteiten die het volgend weekend en de week erna gaan plaats vinden in onze mooie regio.

De pagina Beleef het Hageland zal de volgende weken nog fel evolueren. Er komen voordeelaanbiedingen, upgrades en exclusieve packages. Bij ons beleef je het Hageland pas echt!

De pagina Evenementen | Beleef het Hageland is een uitstekend promokanaal voor lokale ondernemers. Er gelden nu speciale lanceringsvoorwaarden maar we hebben slechts een beperkt aantal promopakketten!
Geïnteresseerd? Stuur een kort Whatsappje naar +32 493 688 997. We bellen je snel terug.

Geef een reactie