Burgemeester Gwendolyn Rutten trakteert nieuwjaarszangertjes op pannenkoeken

Rillaar was vorige zaterdag bijzonder gastvrij voor de kinderen die nieuwjaar kwamen zingen. Veel inwoners bleven gewoon aan de deur staan met hun snoepmandje omdat de stroom kinderen bleef aanhouden.

Burgemeester Gwendolyn Rutten ging overigens helemaal mee in die gastvrijheid. In de voormiddag zette Gwendolyn Rutten samen met een groepje partijgenoten een tentje op in Gelrode en Langdorp. Na de middag deden ze dat in Rillaar en in het centrum van Aarschot. Nieuwjaarszangertjes die daar passeerden kregen uiteraard wat snoep mee maar ze konden ook een versgebakken pannenkoek scoren. De enige voorwaarde was dat ze een kort nieuwjaarsliedje zongen. Er is misschien een groot zangtalent verloren gegaan aan de burgemeester van Aarschot maar ook de versie van Oudjaar, Nieuwjaar die ze samen met schepen Gerry Vrancken neerzette is nu al een evergreen. Wij mochten in Rillaar een pannenkoek mee eten en bij iedere groep kinderen die passeerde zagen wij de burgemeester enthousiast mee zingen. Het moet gezegd…Aarschot swingt.

Je kan alle foto’s van het nieuwjaar zingen in het Hageland bekijken op deze pagina: https://holahageland.net/nieuwjaar-zingen-in-het-hageland/

Nieuwjaar zingen
Nieuwjaar zingen

Geef een reactie