Waardebons en elektrische fietsen te winnen op wekelijkse markt in Aarschot

De wekelijkse markt in Aarschot, heeft gedurende drie weken plaats moeten maken voor De Winter van Aarschot. In het stadspark is een winters huttendorp neergepoot en de Grote Markt is aangekleed in kerstsfeer met een grote carrousel als blikvanger.

De marktkramers die daar in principe hun tenten opslaan moeten uitwijken naar parking Demervallei. De marktkramers van de Bonewijk en Leuvensesteenweg blijven op hun gewoonlijke plaats. Morgen gebeurt die locatiewissel voor de laatste keer.

De koninklijke Aarschotse Marktkoopliedenbond koppelt daar een eindejaarsactie aan. Er worden op de markt zelf waardebonnen uitgedeeld die je dezelfde voormiddag bij de marktkramers kan besteden. Om 12 uur worden er 2 elektrische fietsen verloot onder de aanwezigen aan de pomp op de Grote Markt.

Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de markt in Aarschot maar het is ook een tof idee om er meteen een dagtrip van te maken. Na de middag, vanaf 13 uur, staan er namelijk een reeks extra eet- en drankenstandjes tussen de hutten van het Winterpark. Om 15.00 uur is er in dat park een voorstelling van poppentheater Droomwolk. Zij spelen Klaveren Drie, een familievoorstelling met humor, muziek en veel fantasie over alledaags dingen. Om 16.00 uur is er een optreden van Frans Connection. Frans brengt een selectie kerstliedjes op gitaar en mondharmonica.

Je kan het volledige programma en een uitgebreide fotocarrousel van de Winter van Aarschot bekijken op deze pagina: https://holahageland.net/de-winter-van-aarschot/

Frans Connection trad eerder al op in het domein Schoonhoven. Je kan hieronder een reeks foto’s bekijken van dat optreden.

Geef een reactie