Kerstmarkt in kleuterschool De Notelaar brengt verbinding in Kaggevinne

Kleuterschool De Notelaar in Kaggevinne is allicht het kleinste schooltje binnen de KSD scholengroep maar dat belet niet dat ze bouwen aan een toffe en actieve werking. Bij de herinrichting van de schoolomgeving zo’n twee jaar geleden vertelde directrice Greet Wertelaers al dat de school ook een rol wilde opnemen in de dynamiek van de lokale gemeenschap.

De pandemie heeft dat proces zeker afgeremd maar de kerstmarkt die vorige week in De Notelaar plaats vond bewees dat de school een rol als verbindend element tussen de kinderen, de ouders en grootouders, het verenigingsleven en de inwoners van Kaggevinne zeker kan opnemen.

Er waren cupcakes, belegde broodjes, eindejaarsdrankjes, zelfgeknutselde kerstcadeautjes en vooral veel warmte en sfeer. We hebben daar wat fotomateriaal van bijeen kunnen sprokkelen.

Was je erbij in Kaggevinne en heb je zelf ook wat foto’s gemaakt? Stuur ze zeker door!

Geef een reactie