Historalia organiseert audities voor kindercast van musical Damiaan

Ben je tussen 8 en 15 jaar en kan jij de bladeren van de bomen zingen? Dan is dit jouw kans.

In augustus 2023 brengt productiehuis Historalia van prins Simon de Merode het musicalspektakel ‘Damiaan’ op de planken. Dat gebeurt als afsluiter van de kroningsfeesten. Het openluchtspektakel vindt plaats op de weide aan de huidige Mariahal, in de schaduw van de basiliek van Scherpenheuvel.

De musical vertelt het levensverhaal van pater Damiaan. Die nam bij zijn vertrek naar Hawaï afscheid van zijn moeder in de basiliek van Scherpenheuvel.

Zo’n groots spektakel heeft natuurlijk ook heel wat mensen op en naast het podium nodig. Daarom gaat Historalia nog op zoek naar lokaal/regionaal talent voor enkele belangrijke kinderrollen in de productie.

Ben je tussen 8 en 15 jaar, kan je zingen en durf je voor een publiek van duizenden mensen op een podium staan? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via damiaan.be Haast je want er zijn al audities op 14 januari 2023 in het Huis van Maria in Scherpenheuvel-Zichem (Isabellaplein 15B, 3270 Scherpenheuvel-Zichem)

Damiaan’ is de eerste productie van Historalia in Vlaams-Brabant. De regie is in handen van Luc Stevens en de muziek werd geschreven door Sam Gevers. 

Geef een reactie